Ablaktisztítás Budapesten és Pest megyében

Professzionális ablaktisztítás Budapesten és Pest megyében gyorsan és egyszerűen. Hívjon minket, ha minőségi ablaktisztítást szeretne otthonában vagy cégében. Bio tisztítószerek, 100% garancia.

A piszkos ablakoktól egészen a hosszan tiszta felületekig!

Az ablaktisztítás néha komolyabb erőfeszítést igényel, amikor már olyan lerakódások és szennyeződések is vannak rajta, amiket szinte semmilyen vegyszerrel nem lehet leszedni. A professzionális tisztítógépeink és bio tisztítószereink segítségével viszont minden szennyeződést el tudunk távolítani az ablakok felületéről.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év ablaktisztítási tapasztalat

  27+ év ablaktisztítás és függönytisztítás, radiátor tisztítás, poratkamentesítés, padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás és padlótisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük az ablaktisztítást Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Tisztasági Garancia

  Számunkra a vásárlói elégedettség az első az ablaktisztítás során is, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt. Kis munkától a nagy munkáig, mindent azonos precizitással végzünk!

  Minőségi ablaktisztítás Budapesten és Pest megyében 1995 óta

  Ablaktisztítás Budapest - Dr. Tisztaság

  Az egészséges élettér kialakításához nélkülözhetetlen az ablakok tisztántartása otthonunkban és munkahelyünkön. Egy tiszta otthonban sokkal kellemesebb időt töltenünk, illetve a szárazgőzös ablaktisztítási technológiának köszönhetően hosszabb ideig marad tiszta az ablakfelület.

  Az ablaktisztítás általában nem tartozik a kedvenc időtöltéseink közé, viszont időnként ezt is el kell végezni. A hagyományos ablaktisztítási módszerek csak kisebb szennyeződések esetén működnek, komolyabb piszkok és lerakódásokhoz haszontalanok. Ilyenkor érdemes minket hívnod, mert professzionális tisztítógépeink és bio tisztítószereink segítségével a legdurvább szennyeződéseket is el tudjuk távolítani.

   

  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapesten - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság

  Ablaktisztítási csomagok & árak

  dr Tisztaság ablaktisztítási csomagok és árak Budapesten és Pest megyében.

  Árnyékolótisztítás: 990 Ft / m²

  Az árnyékolók tisztítása sokszor az egyik legnehezebb feladat, mivel nagyon sok kisebb részből tevődik össze, és ha nem rendelkező erre alkalmas tisztítógéppel, akkor sokszor neki sem állunk a feladatnak. Professzionális gépeink segítségével portalanítjuk őket, majd szárazgőzös technológia segítségével elvégezzük a teljes tisztításukat.

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel az ablaktisztítás során.

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  Ablaktisztítás vélemények és visszajelzések

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések ablaktisztítással és árnyékolótisztítással kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Az ablaktisztítás maximális volt; a szúnyoghálók, és a kis rések is gyönyörűek lettek.

  Sné Olga

  Dénessel nagyon könnyen ment az egyeztetés, a felméréstől egészen a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, Nekem 2 feladatom volt, megrendelni és kifizetni 😊 Közel 100 m2 erősen szennyezett szőnyeg 4 soron történő teljes takarítása csak egy délutánt vett igénybe. A szőnyegünk teljesen megújult és illatos lett, ami az irodai hangulatra is pozitív hatással volt. Látva Dénes és Kollégája elhivatottságát mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!!!

  A1 Solar

  Precíz, lelkiismeretes, megbízható ajánlom.

  Dr. B. László

  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság vélemény - Ablaktisztítás Budapest
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Ablaktisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság - Takarítás Budapest vélemény
  Dr Tisztaság vélemény - Ablaktisztítás Budapest

  Kérj ajánlatot ablaktisztításhoz Budapesten és Pest megyében

  A budapesti ablaktisztításhoz az ajánlatkérés nagyon gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb