Fugatisztítás Budapesten

Zsíros, koszos, olajos és penészes fugák takarítása speciális gőzgépekkel. Elszennyeződött padló- és fugafelületek vannak otthon vagy az irodában? Professzionális gépi fugatisztítás háztartási és vállalati szinten is egész Budapest és Pest megye területén.

140 C fokos gőzős fugatisztítás

A hagyományos ecetes fugatisztítás helyett válaszd a professzionális és sokkal hatékonyabb gőzös fugatisztítást Budapesten.Hívj minket fugatisztításhoz és újjá varázsoljuk padlódat gépeink segítségével. A legjobb ár-érték arány Budapesten és környékén.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év fugatisztítási tapasztalat

  27+ év fugatisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás, poratkamentesítés, radiátortisztítás, ablaktisztítás és függönytisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük a fugafelületek tisztítását Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Tisztasági Garancia

  Számunkra a vásárlói elégedettség az első a fugatisztítás során is, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt. Kis munkától a nagy munkáig, mindent azonos precizitással végzünk!

  Fugatisztítás Budapesten és Pest megyében 1995 óta

  Fugatisztítás Budapest - Dr. Tisztaság

  Fugatisztítás erősen szennyezett fugák takarítása Budapesten. Kültéri és beltéri padlókon és járólapokon hideg burkolatok, csempék közti fugatisztítás hatékonyan és gyorsan.

  Hogyan dolgozunk? A felületeket kímélve az általános savakkal történő szilárd burkolatok, illetve fugák hagyományos tisztításánától eltérve, mi zsíroldó bio enzimet használunk, mely 100 C fok felett fejti ki hatását, és ezt egy 140 C fokos hőmérsékleten működő gőzgéppel kombinálva acélkefével gőzfúvókával végezzük. Ezt a technológiát erősen szennyezet kő és fugafelületeknél alkalmazzuk. Az enyhe szennyezettségű szilárd burkolatok esetében 2 kefehengeres horizontális, ill. 3 tárcsás vertikális tengelyvonalú (az utóbbi amerikai gyártmány) súrológépeket alkalmazunk, bio vagy biológiailag lebomló enzimmel illetve tisztítószerekkel.

  140 C fokos gőzgépes tisztítás előnyei a hagyományos ecetes tisztítással szemben:

  • A gőzgépes fugatisztítás nem fakítja a felületet, mintha ecettel tisztítanánk
  • Nem csak a fugák lesznek tiszták, hanem az egész burkolat is körülette
  • Erősen szennyezett fugákat is hatékonyan lehet tisztítani
  Fugatisztítás Budapest
  Fugatisztítás Budapest
  Fugatisztítás Budapest
  Fugatisztítás Budapest
  Padlótisztítás Budapesten - Dr Tisztaság
  Fugatisztítás Budapesten - Dr Tisztaság
  Padlótisztítás, térkő tisztítás, terasz tisztítás Budapesten - Dr TisztaságPadlótisztítás, térkő tisztítás, terasz tisztítás Budapesten - Dr Tisztaság
  Fugatisztítás Budapesten - Dr TisztaságFugatisztítás Budapesten - Dr Tisztaság

  Fugatisztítási csomagok & árak

  dr Tisztaság fugatisztítási csomagok és árak Budapesten és Pest megyében.

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel a padlótisztítás során.

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  dr Tisztatás fugatisztítási vélemények

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések Fugatisztítással kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Korszerű gépparkkal, precíz alapossággal végzik a munkájukat. Tisztelettudó, készséges hozzáállásuk, megbízhatóságuk biztosítja, hogy legközelebb is őket hívjam. Személyes tapasztalatunk alapján ajánljuk a Dr Tisztaság céget.

  M. Magdolna

  Dénessel nagyon könnyen ment az egyeztetés, a felméréstől egészen a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, Nekem 2 feladatom volt, megrendelni és kifizetni 😊 Közel 100 m2 erősen szennyezett szőnyeg 4 soron történő teljes takarítása csak egy délutánt vett igénybe. A szőnyegünk teljesen megújult és illatos lett, ami az irodai hangulatra is pozitív hatással volt. Látva Dénes és Kollégája elhivatottságát mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!!!

  A1 Solar

  Ismeretlenül hívtam a céget, ennek ellenére rendkívül meg voltam elégedve a munkájukkal; olyan lett a kárpit, mintha új lenne.

  Sné Olga

  Padlótisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Padlótisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Padlótisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Padlótisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság vélemény - Fugatisztítás Budapest
  Padlótisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Padlótisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság - Takarítás Budapest vélemény
  Dr Tisztaság vélemény - Fugatisztítás Budapest

  Kérj ajánlatot most fugatisztításhoz Budapesten és Pest megyében

  A fugatisztításhoz az ajánlatkérés nagyon gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb