Kárpittisztítás Budapest

Foltos kárpitfelületek mindenhol? Nem jönnek ki belőle a foltok és a piszkok? Háztartási és vállalati kárpittisztítás Budapesten és Pest megyében gyorsan és egyszerűen!

Hívj minket kárpittisztításhoz Budapesten és Pest megyében!

Ne vegyél új huzatot, se úgy matracot, ne is kárpítoztasd újra székeidet vagy kanapédat, hanem hívj minket kárpittisztításhoz. Legjobb ár-érték arány Budapesten és környékén, ha kárpittisztításra van szükséged.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év kárpittiszítási tapasztalat

  27+ év kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, padlószőnyeg tisztítás, poratkamentesítés, radiátortisztítás, ablaktisztítás és függönytisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük a kárpittisztítást Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Tisztasági Garancia

  Számunkra a vásárlói elégedettség az első a kárpittisztítás során, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt. Kis munkától a nagy munkáig, mindent azonos precizitással végzünk!

  Kárpittisztítás Budapesten 1995 óta

  Kárpittisztítás Budapest - Dr. Tisztaság

  Gépeinkkel gondolati sebességgel megoldjuk a kárpitfelületek helyben történő tisztítását, por-, és szöszmentesítését. Az országban egyedi technológiával, 27 éves szakmai tapasztalattal. A székek, ágyak, kanapék és fotelek felfrissülnek, és egyből élvezhető a ragyogó tisztaságot kap az egész lakás.

  A bútorhuzat a poros levegővel érintkezve szennyeződik napi szinten. Kárpitfelületeink nagyon kényesen reagálnak a használatra. A családoknak szeretnénk segíteni azzal, hogy a gondosan kiválasztott ülőalkalmatosságaikat hosszú ideig használhassák, megőrizve a felület jó minőségét. Ennek érdekében minden szaktudásunkat bevetve szeretnénk segíteni szeretett bútordarabjaik szebbé tételében.

  Ezzel nagy számban csökkenthetjük még a poratkák számát is, mely közérzetére és családja egészségére is nagy hatással lehet. Kárpittisztítást vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében.

  Kárpittisztítási csomagok & árak

  dr Tisztaság kárpittisztítási csomagok és árak Budapesten és Pest megyében.

  Irodai szék tisztítás: 1.500 Ft / db

  Részletesebb irodai szék tisztítás árajánlathoz küldj nagyon közeli képet a kárpitról és annak állapotáról, és egy-egy átfogó képet a szék jellegéről (előlről-hátulról).

  A feltüntetett árban az irodai székek komplett tisztítása benne van. Nem csak a kárpit felületet, hanem a szék más részei is, mint például a műanyag háttámla, emelő karok és karfák tisztítása és zsírtalanítása is megtörténik.

  Fotelek tisztítása (átlagos méret): 7.900 Ft / db

  Az egyszemélyes fotel általában 60 cm körüli ülőlappal rendelkezik. Amihez tartozik a hátlap és két karfa. A tisztítás magába foglalja a lábrészt és a fotel külső/hátsó részeinek tisztítását is.

  Puffok tisztítása: 2.900 Ft / db

  Nagy puffok és lábtartók tisztítása. Az ár magába foglalja a lábtartó részt, annak másik oldalát és a puff lábait is.

  Ágy kárpit tisztítás (90x200): 9.900 Ft / db

  Az ár tartalmazza az ágy összes kárpit részét, és az ágy egyéb részeit is, pl. lábait, belső felületeit.

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  Emberi- állati vizelet: 25-50%-os felár

  Az emberi vagy állati vizetelet, vagy más „dolgok” eltávolítása felárat képviselnek a több munkaidő, tisztítószer és a felületek, illetve a munkafolyamat végén a gépek fertőtlenítése miatt számoljuk fel.

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel a kárpittisztítás során.

  Kárpittisztítás vélemények és visszajelzések

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések kárpíttisztítással kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Dénes pontosan érkezett, illedelmes és hatékony volt munkája során. Kitűnő gépekkel dolgozott és a felhasznált anyagok is páratlanok, voltak, a meglévő foltokkal könnyedén elbánt, hűlt helyüket találtuk a kanapénkon miután végzett. Barátságos személy, munkája során minden korosztállyal megtalálta a közös hangot. Köszönjük a munkáját, máskor is találkozunk! Üdv.

  S. Krisztina, Budapest

  Óvodánkban évek óta Dénest hívjuk, amikor óvodai szünetekben teljeskörű szőnyegtisztítást és fertőtlenítést szeretnénénk végeztetni. A megbeszélt időpontban pontosan, a legkülönfélébb takarítógépekkel érkezik. Kisebb ovis baleseteknél is rövid határidőn belúl számíthatunk rá. Precizitésa és udvariassága nagyon szinpatikus számunkra. Jó szívvel ajánljuk Dénes szolgáltatásait akár magánszemélyek, akár intézmények részére.

  Apple Tree Kindergarten

  Ismeretlenül hívtam a céget, ennek ellenére rendkívül meg voltam elégedve a munkájukkal; olyan lett a kárpit, mintha új lenne.

  Sné Olga

  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Dr Tisztaság vélemény - Kárpittisztítás Budapest
  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Kárpittiszítás Budapest - Dr Tisztaság vélemények
  Dr Tisztaság vélemény - Kárpittisztítás Budapest

  Kérj ajánlatot most kárpittisztításhoz Budapesten

  A kárpittisztításhoz az ajánlatkérés gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb