Bio Poratkamentesítés Budapesten

Professzionális bio poratkamentesítés otthonában és munkahelyén. Szabad szemmel nem látható poratkák eltávolítása a szőnyegekből, kárpitokból, párnákból és matracokból.

Egészséges és tiszta élettér otthon és munkahelyén!

A rossz alvás egyik oka a poratkák okozta szennyeződés, amit szabad szemmel nem is láthatunk. Ezért is fontos kicsiknél és nagyoknál is a poratkamentesítés, ami nagyban hozzájárul az életterünk tisztaságához. Hívj minket BIO poratkamentesítéshez, legjobb ár-érték arány Budapesten és vonzáskörzetében.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év poratkamentesítés tapasztalat

  27+ év poratkamentesítés, padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, padlótisztítás, radiátortisztítás, ablaktisztítás és függönytisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük a poratkamentesítést Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Tisztasági Garancia

  Számunkra a vásárlói elégedettség az első a poratkamentesítés során is, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt. Kis munkától a nagy munkáig, mindent azonos precizitással végzünk!

  Bio Poratkamentesítés Budapesten és Pest megyében 1995 óta

  Poratkamentesítés Budapest - Dr. Tisztaság

  Az egészséges élettér kialakításához nélkülözhetetlen a poratkamentesítés otthonunkban és munkahelyünkön. Az allergiák kialakulásához és a rossz alvások hátterében is nagyon sok esetben a poratkák ürüléke áll. Az országban egyedi technológiával, 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

  Milyen következményei vannak, ha poratkák vannak otthonunkban?

  A poratkamentesítés fontos része az otthoni takarításnak, ha fontos számunkra a tiszta és egészséges élettér kialakítása. Naponta 6-8 órát töltünk az ágyunkban, ami az életünk egy jelentős részét kiteszi. Viszont a poratkák élőhelyüknek tekintik ágyunkat és ruháinkat is, ezért fontos tudatosan odafigyelni a poratkamentesítésre. 27+ éves tapasztalatunkkal és professzionális tisztító gépeink segítségével a poratkák 99.9%-át hatékonyan kiszűrjük.

  Kialvatlanság, fejfájás és vörös szemek: az alábbi tünetek hátterében nagy valószínűséggel a poratkák vannak, pontosabban a poratkák ürüléke. A rendszeres tisztításokkal és szellőztetéssel, illetve megfelelő páratartalommal csökkenti tudjuk a számukat.

  Allergiai tünetek: a poratkák okozta allergiás tünetek egész évben fenn állnak, nincsen évszakhoz kötve. Érdemes legalább 2 havonta kitisztítani az ágyunkat, ágyneműket, gardróbot, matracot.

  N

  Fotel por-és allergénmentesítése

  Átlagos fotel por-és allergénmentesítése 4990 Ft (szárazgőzös tisztítással 5 990 Ft)

  N

  Ágy por-és allergénmentesítés

  Általános 90×200 ágy por-és allergénmentesítése 6 490 Ft (Szàrazgőzös fertőtlenítéssel 7 990 Ft)

  N

  Ülőgarnitúra por-és allegénmentesítése

  Ülőgarnitúra por-és allegénmentesítése 3 990 Ft / ülőfelület (60cm) (Szárazgőzös fertőtlenítéssel együtt 4 990 Ft / ülőfelület)

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel a atkamentesítés során.

  r

  Pléd, gyapjútakaró, szőnyeg

  Pléd, gyapjútakaró és szőnyegre vonatkozik a 790 Ft / m² ár

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  Poratkamentesítés vélemények

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések Poratkamentesítéssel kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Óvodánkban évek óta Dénest hívjuk, amikor óvodai szünetekben teljeskörű szőnyegtisztítást és fertőtlenítést szeretnénénk végeztetni. A megbeszélt időpontban pontosan, a legkülönfélébb takarítógépekkel érkezik. Kisebb ovis baleseteknél is rövid határidőn belúl számíthatunk rá. Precizitésa és udvariassága nagyon szinpatikus számunkra. Jó szívvel ajánljuk Dénes szolgáltatásait akár magánszemélyek, akár intézmények részére.

  Apple Tree Kindergarten

  Korszerű gépparkkal, precíz alapossággal végzik a munkájukat. Tisztelettudó, készséges hozzáállásuk, megbízhatóságuk biztosítja, hogy legközelebb is őket hívjam. Személyes tapasztalatunk alapján ajánljuk a Dr Tisztaság céget.

  M. Magdolna

  Dénessel nagyon könnyen ment az egyeztetés, a felméréstől egészen a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, Nekem 2 feladatom volt, megrendelni és kifizetni 😊 Közel 100 m2 erősen szennyezett szőnyeg 4 soron történő teljes takarítása csak egy délutánt vett igénybe. A szőnyegünk teljesen megújult és illatos lett, ami az irodai hangulatra is pozitív hatással volt. Látva Dénes és Kollégája elhivatottságát mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!!!

  A1 Solar

  Poratkamentesítés Budapest - Dr Tisztaság
  Poratkamentesítés Budapest - Dr Tisztaság
  Poratkamentesítés Budapest - Dr Tisztaság
  Poratkamentesítés Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság vélemény - Poratkamentesítés Budapest
  Poratkamentesítés Budapest - Dr Tisztaság
  Poratkamentesítés Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság - Takarítás Budapest vélemény
  Dr Tisztaság vélemény - Poratkamentesítés Budapest

  Kérj ajánlatot most poratka tisztítás Budapesten és Pest megyében

  A poratkamentesítéshez az ajánlatkérés nagyon gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb