Radiátor tisztítás Budapesten

Minőségi radiátor tisztítás Budapesten és Pest megyében. Tisztább radiátorok, melegebb lakás, egészséges élettér, tiszta és pormentes levegő, alacsonyabb fűtésszámlák.

Melegebb lakás, tisztább élettér és alacsonyabb fűtésszámlák!

A radiátorok tisztításának nagy előnye nem csak esztétikai szempontok, hanem az otthonunk és életterünk egészségesebbé válásáról szól. A jelenlegi gázárak mellett pedig kimagaslóan fontos, hogy ne a rárakódott koszt és piszkoszt fűtsük, hanem a levegőt. Hívj minket Bio tisztítószerekkel végzett radiátor tiszításhoz.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év radiátor tisztítási tapasztalat

  27+ év radiátor tisztítás, poratkamentesítés, padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, padlótisztítás, ablaktisztítás és függönytisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük a radiátor tisztítást Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Tisztasági Garancia

  Számunkra a vásárlói elégedettség az első a radiátor tisztítás során is, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt. Kis munkától a nagy munkáig, mindent azonos precizitással végzünk!

  Radiátor tisztítás Budapesten és Pest megyében 1995 óta

  Radiátor tisztítás Budapest - Dr. Tisztaság

  Az egészséges élettér kialakításához nélkülözhetetlen a radiátor tisztítás otthonunkban és munkahelyünkön. Az egészséges környezet, kellemes illatok és pormentes levegőhöz nélkülözhetetlen a radiátorok rendszeres tisztítása. Az országban egyedi technológiával, 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

  Milyen pozitív hatásai vannak a radiátor tisztításnak?

  1. Hatékonyabb fűtés a tiszta radiátornak köszönhetően: egy tiszta radiátor sokkal hatékonyabban tudja leadni a hőt, amivel egy melegebb lakást kapunk, méghozzá alacsonyabb fűtésszámlával.
  2. Kellemes illatok: a piszkos, pókhálós és zsíros radiátorok kellemetlen szagokat adnak főleg akkor, amikor fűtési szezonban használatban vannak. Ezek a szagok egyre rosszabbak lesznek, ha nem takarítjuk ki megfelelően a radiátorokat.
  3. Egészségesebb élettér: a tiszta radiátornak köszönhetően sokkal tisztább lesz az a tér, ahol a mindennapjainkat töltjük.

  Radiátor tisztítás csomagok & árak

  dr Tisztaság radiátor tisztítás csomagok és árak Budapesten és Pest megyében.

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel a radiátor tisztítás során.

  Radiátor tisztítás vélemények

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések Radiátor Tisztítással kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Ismeretlenül hívtam a céget, ennek ellenére rendkívül meg voltam elégedve a munkájukkal; olyan lett a kárpit, mintha új lenne.

  Sné Olga

  Korszerű gépparkkal, precíz alapossággal végzik a munkájukat. Tisztelettudó, készséges hozzáállásuk, megbízhatóságuk biztosítja, hogy legközelebb is őket hívjam. Személyes tapasztalatunk alapján ajánljuk a Dr Tisztaság céget.

  M. Magdolna

  Precíz, lelkiismeretes, megbízható ajánlom.

  Dr. B. László

  Radiátor tisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Radiátor tisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Radiátor tisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Radiátor tisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság vélemény - Radiátor tisztítás Budapest
  Radiátor tisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Radiátor tisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság - Takarítás Budapest vélemény
  Dr Tisztaság vélemény - Radiátor tisztítás Budapest

  Kérj ajánlatot radiátor tisztításhoz Budapesten és Pest megyében

  A radiátor tisztításhoz az ajánlatkérés nagyon gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb