Függönytisztítás Budapesten

Minőségi, helyben történő függönytisztítási szolgáltatás új technológiával Budapesten és Pest megyében. Nem kell levenni a függönyt, hanem szuper tisztítógépeink segítségével a függöny hagyományos mosás nélkül is megújulhat. Bio tisztítószerek, 100% garancia.

Helyben és azonnal történő függönytisztítás olcsón & kényelmesen!

A piszkos otthoni környezettől egészen a hosszan tiszta élettérig! Függönytisztítási szolgáltatásunk tökéletes választás otthonok és cégek számára is egyaránt.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év függönytisztítási tapasztalat

  27+ év függönytisztítás, ablaktisztítás, radiátor tisztítás, poratkamentesítés, padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás és padlótisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük a függönytisztítást Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Helyben & azonnal

  A függönyöket nem kell levenni, hanem helyben és azonnal tisztítjük tisztítógépeink segítségével. Számunkra a vásárlói elégedettség az első a függönytisztítás során, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt.

  Minőségi függönytisztítás Budapesten és Pest megyében 1995 óta

  Függönytisztítás Budapest - Dr. Tisztaság

  Az egészséges élettér kialakításához nélkülözhetetlen minden felület megtisztítása otthonunkban és munkahelyünkön. Egy tiszta otthonban, tiszta függönyökkel, amik mentesek a portól és pollentől, sokkal kellemesebb időt töltenünk, illetve a professzionális tisztítógépeink technológiának köszönhetően hosszabb ideig maradnak tiszták a felületek.

  Függönytisztítási szolgáltatásunk tökéletes választás otthonok és cégek számára is egyaránt, ahol nincs elég idő az aprólékos takarításra, ahol már ráfér a függönyökre a por-és pollenmentesítés, ami hozzájárul az egészséges otthon és munkakörnyezethez. Professzionális tisztítógépeink és bio tisztítószereink segítségével viszont majdnem minden szennyeződést el tudunk távolítani egész otthonodból.

  A függönytisztítás sokszor kimarad, elfelejtődik egy nagytakarítás során, főleg ha a munkahelyünkről van szó. A nyitott ablaknál a függöny külső szennyeződésnek van kitéve, ami allergiás emberek számára nagyon kellemetlen lehet. Az egészséges élettérhez időnként mindenképp szükséges, hogy a függönytisztítást elvégezzük. Ilyenkor érdemes minket hívnod, mert professzionális tisztítógépeink és bio tisztítószereink segítségével a legdurvább szennyeződéseket is el tudjuk távolítani. A függönytisztítás során maximális portalanítást végzünk, por-és pollenmentesítjük a függönyöket prémium kategóriás porszívóval, majd szárazgőzös tisztítást végzünk, illetve igény esetén a függönyök szagmentesítését is elvégezzük szárazgőzös tisztítógéppel (ebben az egy folyamatban nem bio tisztítószerekkel dolgozunk)

   

  dr Tisztaság - Atkamentesítés Budapest
  dr Tisztaság - Padlótisztítás Budapest
  dr Tisztaság - Padlótisztítás Budapest

  Függönytisztítás csomagok & árak

  dr Tisztaság függönytisztítási csomagok és árak Budapesten és Pest megyében.

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel a függönytisztítás során.

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  Függönytisztítás Budapest vélemények és visszajelzések

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések függönytisztítással kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Korszerű gépparkkal, precíz alapossággal végzik a munkájukat. Tisztelettudó, készséges hozzáállásuk, megbízhatóságuk biztosítja, hogy legközelebb is őket hívjam. Személyes tapasztalatunk alapján ajánljuk a Dr Tisztaság céget.

  M. Magdolna

  Dénessel nagyon könnyen ment az egyeztetés, a felméréstől egészen a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, Nekem 2 feladatom volt, megrendelni és kifizetni 😊 Közel 100 m2 erősen szennyezett szőnyeg 4 soron történő teljes takarítása csak egy délutánt vett igénybe. A szőnyegünk teljesen megújult és illatos lett, ami az irodai hangulatra is pozitív hatással volt. Látva Dénes és Kollégája elhivatottságát mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!!!

  A1 Solar

  Óvodánkban évek óta Dénest hívjuk, amikor óvodai szünetekben teljeskörű szőnyegtisztítást és fertőtlenítést szeretnénénk végeztetni. A megbeszélt időpontban pontosan, a legkülönfélébb takarítógépekkel érkezik. Kisebb ovis baleseteknél is rövid határidőn belúl számíthatunk rá. Precizitésa és udvariassága nagyon szinpatikus számunkra. Jó szívvel ajánljuk Dénes szolgáltatásait akár magánszemélyek, akár intézmények részére.

  Apple Tree Kindergarten

  Függönytisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Függönytisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Függönytisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Függönytisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság vélemény - Függönytisztítás Budapest
  Függönytisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Függönytisztítás Budapest - Dr Tisztaság
  Dr Tisztaság - Takarítás Budapest vélemény
  Dr Tisztaság vélemény - Függönytisztítás Budapest

  Kérj ajánlatot függönytisztításhoz

  Függönytisztítás Budapesten és Pest megyében ajánlatkérés nagyon gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb