Padlószőnyeg tisztítás Budapesten

Tele van a padlószőnyeg kiszedhetetlen foltokkal? Professzionális padlószőnyeg tisztítás háztartási és vállalati szinten egész Budapesten és vonzáskörzetében.

Nem kell új padlószőnyeget venned, mi kitisztítjuk a régit!

Foltok és piszkok borítják a padlószőnyegedet és nem szeretnéd az egészet felszedni és újat letenni? Mi gyönyörűvé tudjuk varázsolni a régi padlószőnyegeket professzionális gépeink segítségével. Hívj minket padlószőnyeg tisztításhoz, legjobb ár-érték arány Budapesten és vonzáskörzetében.

Hívj minket

+36 (30) 931 6625

vagy kérj visszahívást

  27+ év padlószőnyeg tisztítási tapasztalat

  27+ év padlószőnyeg tisztítás, kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, padlótisztítás, poratkamentesítés, radiátortisztítás, ablaktisztítás és függönytisztítás tapasztalattal rendelkezünk.

  Bio tisztítószerek

  Garantáljuk, hogy csak Bio vagy Biológiailag lebomló tisztítószerek felhasználásával végezzük a padlószőnyegek tisztítását Budapesten! Csak tisztaságot és egészséges otthont és munkaközösséget hagyunk magunk mögött.

  Tisztasági Garancia

  Számunkra a vásárlói elégedettség az első a padlótisztítás során is, így mindent megteszünk, hogy elérjük a kívánt eredményt. Kis munkától a nagy munkáig, mindent azonos precizitással végzünk!

  Padlószőnyeg tisztítás Budapesten és Pest megyében 1995 óta

  Padlószőnyeg tisztítás Budapest - Dr. Tisztaság

  A padlószőnyeg porszívázása és tisztítása elengedhetetlen, viszont idő elteltével rajta maradnak olyan foltok és piszkok, amiket egy egyszerű felmosással nem lehet orvosolni. Új padlószőnyegre cserélés viszont drága és időigényes munka. Gépeinkkel gondolati sebességgel megoldjuk a kárpitszőnyeg felületek helyben történő tisztítását. Az országban egyedi technológiával, 27 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk.

  Padlószőnyegek tisztítása néha nagy fejfájást tud okozni, amikor olyan anyagok kerülnek rá, amik gyorsan beszívódnak és nyomot hagynak utána. A padlószőnyegek tisztítását a leghatékonyabban helyben tudjuk elvégezni, mivel azok nem mozdíthatóak el. 27+ éves tapasztalatunkkal és professzionális tisztító gépeink segítségével szinte minden foltot eltudunk távolítani a padlószőnyeg felületéről, így gyorsan és költséghatékonyan meg tudjuk ujjítani az adott szoba vagy terem szépségét. Gépeink kevés vízzel hatékonyan dolgoznak, megkímélve a felületek felső rétegét. Az értékmegóvás végett biológiailag lebomló tisztítóanyagokat használunk. Takarítást vállalunk Budapesten és vonzáskörzetében.

  r

  Minimáldíj: 29.800 Ft

  r

  Kiszállási díjak

  37.900 Ft alatt 3.790 Ft kiszállási díj, és ezenfelül a parkolási díj kerül felszámításra. 37.900 Ft felett a kiszállítási díj ingyenes, csak parkolódíjat számítunk fel. 70.000 Ft felett a parkolási díjtól is eltekintünk.

  r

  Aznapi lemondás

  Aznapi lemondásnál, vagy ha nincs otthon az ügyfél a megbeszélt időpontban a minimáldíj kerül kiszámlázásra!

  r

  Emberi- állati vizelet: 25-50%-os felár

  Az emberi vagy állati vizetelet, vagy más „dolgok” eltávolítása felárat képviselnek a több munkaidő, tisztítószer és a felületek, illetve a munkafolyamat végén a gépek fertőtlenítése miatt számoljuk fel.

  r

  SOS aznapi kiszállás: 50% felár

  Ha SOS kiszállásra van szüksége, akkor 50%-os felárat számolunk fel a padlószőnyeg tisztítás során.

  dr Tisztatás Padlószőnyeg tisztítási vélemények

  dr Tisztaság vélemények és visszajelzések Padlószőnyeg tisztítással kapcsolatban Budapesten és környékén.

  Óvodánkban évek óta Dénest hívjuk, amikor óvodai szünetekben teljeskörű szőnyegtisztítást és fertőtlenítést szeretnénénk végeztetni. A megbeszélt időpontban pontosan, a legkülönfélébb takarítógépekkel érkezik. Kisebb ovis baleseteknél is rövid határidőn belúl számíthatunk rá. Precizitésa és udvariassága nagyon szinpatikus számunkra. Jó szívvel ajánljuk Dénes szolgáltatásait akár magánszemélyek, akár intézmények részére.

  Apple Tree Kindergarten

  Dénessel nagyon könnyen ment az egyeztetés, a felméréstől egészen a kivitelezésig minden a megbeszéltek szerint zajlott, Nekem 2 feladatom volt, megrendelni és kifizetni 😊 Közel 100 m2 erősen szennyezett szőnyeg 4 soron történő teljes takarítása csak egy délutánt vett igénybe. A szőnyegünk teljesen megújult és illatos lett, ami az irodai hangulatra is pozitív hatással volt. Látva Dénes és Kollégája elhivatottságát mindenkinek csak ajánlani tudom a céget!!!

  A1 Solar

  Korszerű gépparkkal, precíz alapossággal végzik a munkájukat. Tisztelettudó, készséges hozzáállásuk, megbízhatóságuk biztosítja, hogy legközelebb is őket hívjam. Személyes tapasztalatunk alapján ajánljuk a Dr Tisztaság céget.

  M. Magdolna

  Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Dr Tisztaság vélemény - Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Padlószőnyeg tisztítás Budapest
  Dr Tisztaság - Takarítás Budapest vélemény
  Dr Tisztaság vélemény - Padlószőnyeg tisztítás Budapest

  Kérj ajánlatot most padlószőnyeg tisztításhoz Budapesten és Pest megyében

  A padlószőnyeg tisztításhoz az ajánlatkérés nagyon gyors és egyszerű. Töltsd ki az alábbi űrlapot és kattints a Küldés gombra. Hamarosan felveszem veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségeid egyikén.

  Inkább telefonon hívnál fel?


   KárpittisztításSzőnyegtisztításPadlószőnyeg tisztításPoratkamentesítés (allergén mentesítés)RadiátortisztításAblaktisztításNagytakarításPadlótisztításFugatisztításFüggönytisztításEgyéb